Att hitta bra födelsedagspresenter till barn

Att klura ut vilken present som passar till olika barn är inte alltid enkelt. Hos Partytajm kan du hitta massor med olika presenter som du kan göra mer personliga och presenter som många barn uppskattar. Alla deras produkter är CE-märkta och är inte bara tåliga utan även funktionella.

Födelsedagspresenter till barnens kompisar

När det är dags för barnkalas är det inte alltid det enklaste att hitta en bra present till födelsedagsbarnet. Det är svårt att hitta något bra om du inte känner barnet så bra. Men det finns olika saker som många barn uppskattar att få, som till exempel Lego och pyssel i olika former. Den typen av presenter uppmuntrar till kreativitet och att skapa själv. Att ge målarböcker, pysselkit, pussel, spel, pärlor, klistermärken och pennor är perfekt. Tänk bara på att anpassa presenten efter barnets ålder. När du lägger pengar på en present är det roligt om barnet i fråga uppskattar den. Presenter som är till barnens kompisar behöver inte kosta mycket utan något mellan 50-200 kronor brukar räcka gott och väl, speciellt till yngre barn.

Presenter till barn du känner

Att köpa presenter till barn som är dina egna eller som du känner väldigt bra är mycket lättare. Då vet du nämligen vad de gillar och deras intressen. Då har du redan kategorier att börja med. Om det är dina egna barn som fyller år kan du antingen köpa flera presenter eller lägga mer pengar på en present.

Miljövänliga presenter

Vill du vara mer miljövänlig när du ger bort presenter är upplevelser en perfekt present. Det kan vara till exempel ett biobesök, en fika på stan, teater, konsert eller fotboll. Det behöver inte heller alltid vara något nytt. Det går att hitta fina leksaker, spel och pussel som är begagnade. Om du köper begagnade leksaker ska du tänka på att inte köpa saker som är tillverkade före 2013. De kan nämligen innehålla farliga kemikalier.