Utvecklande leksaker och hållbara kläder

För att ditt barn ska kunna ha en vardag där han eller hon utvecklas och växer, krävs en hel del saker. Vissa saker är abstrakta, som trygghet eller bra föräldrar, medan andra är högst konkreta. Både leksaker som bidrar till kreativitet och nyfikenhet och kläder som tål att leka i kan spela roll för ditt barns utveckling.

Moderiktiga och smarta kläder

När ditt barn är litet blir det du som får stå för att välja ut både leksaker och kläder, och du kan klicka hem de flesta kläderna från Kids Brand Store. När ditt barn är äldre kan det vara med och bestämma, och det kan bli fler olika saker som är viktiga i valet av kläder. De behöver hålla för olika slags aktiviteter och inte vara begränsande, men det har också betydelse att få smälta in i gruppen, se ut som alla andra – eller få vara speciell på sitt helt eget sätt, för den som föredrar det. Hos Kids Brand Store kan du tillsammans med ditt barn titta igenom sortimentet och se vad som passar. Där går det att hitta både kläder som framför allt är snygga och passar för en dag i stan, som kläder som tål utelek med kompisarna.

Vilka leksaker är rätt?

Det kan vara en konst att komma överens med ditt barn om vilka kläder från Kids Brand Store som är det bästa valet. Att komma fram till vilka leksaker han eller hon borde ha kan vara ännu mer komplicerat. Du kanske har läst en text om pedagogik eller om hur mycket miljögifter det kan finnas i leksaker av plast, medan barnet vill ha sånt som är populärt och som kompisarna kommer bli imponerade av. Ofta kan en kompromiss vara en bra väg att gå. Får ditt barn aldrig det han eller hon önskar sig kan det bli till en konflikt som ligger mellan er. Och på samma sätt som med kläder kan det vara viktigt att få vara normal och ha sånt som alla andra har. Har de andra barnen i skolan en viss typ av mjukisdjur eller figurer från Harry Potter kommer ditt barn bli avvikande om han eller hon bara har robusta leksaker i trä. De allra flesta leksaker kan leda till kreativitet och utveckling, men barnet kanske kan få några som du tycker verkar vara de bästa. Och han eller hon kanske samtidigt kan få några saker som motsvarar vad andra barn har. Då kan leksakerna bli en del av att utvecklas relationellt och i gemenskap med andra, vilket också är en viktig del av utvecklingen.